Utveckling

Det svenska kontoret för programutveckling finns i Skellefteå med ett satellitkontor i Stockholm. Vi lyder under Mitek EMEA och arbetar i nära samarbete med MiTeks utvecklingskontor i Birmingham, Storbritannien och Paris, Frankrike. Ytterligare samarbeten – med vårt moderbolag MiTek Inc. i St. Louis, USA och andra dotterbolag – innebär att vårt utvecklingsteam består av över 500 utvecklare.

Vårt fokus ligger på programvaran Pamir och vi servar regioner och användare över hela Europa och Sydafrika. Vi arbetar med ett modernt flexibelt tankesätt och strävar efter förändring i samhället genom att leverera genombrott inom byggsektorn.

Beräkning

Beräkningsavdelningen är ansvarig för distribution och support av Pamir, TrussCon och RoofCon för den skandinaviska regionen. Vi fungerar som en länk mellan användare och utvecklare för att säkerställa att synpunkter och önskemål når våra utvecklare samt att informera våra användare om nya uppdateringar.

En höjdpunkt är vårt årliga seminarium för att uppdatera våra användare. Det är en möjlighet för dig att få träffa oss och diskutera våra program samt att möta andra kollegor inom branschen. Pamirutbildningar på både grund- och avancerad nivå erbjuds mot förfrågan.

Beräkningsavdelningen använder Pamir dagligen och vi erbjuder beräkningstjänster. Om du vill använda den här tjänsten kan du läsa mer om det under Beräkningstjänster.